Zie hieronder al onze partners en bedrijven waar wij mee werken.


CinCoaChes.Com - van C Blanker

Het nieuwe platform dat Cindy aan het creeren is om mensen te helpen, informeren en educaten is CinCoaChes.Com. Samen met andere coaches wilt zij een mix van netflix en basicfit onder de coaching zijn. Netflix met verschillende categorien dat iedereen uit wilt kunnen kiezen en Basicfit als een basis dat iedereen nodig heeft. Naast online groepscoaching zullen er ook ook events en workshops worden gegeven die aansluiten bij de Visie van CinCoaChes. DopeVision biedt de ruimte, media en creativiteit om CinCoaChes te ontwikkelen en verschillende elementen uit te testen. Daarnaast heeft Cindy als belangrijk doel om een x aantal members te hebben voor het einde van 2019! Wij doet er alles aan om dat doel te behalen.

RelevantToday.nl - van D.Samson

De heer Samson is enkele jaren geleden begonnen met bouwen van zijn media imperium genaamd Relevant Today - RT Dutch. Door zijn camera en editing werk zijn er al vele bijzondere reportages en nieuws items uitgebracht die meer dan een half miljoen unieke bezoekers hebben gebracht. Maar het jarenlange harde werken aan zijn hobby leverden hem geen geld op. In samenwerking met DopeVision.nl hebben wij binnen een maand wij een crowdfunding opgezet waarmee hij binnen enkele dagen zijn eerste inkomstenbron wist te realiseren. Ook hebben wij RT geholpen met het monetizing van zijn Youtube kanaal dat binnenkort ook automatisch geld zal genereren. Verder blijven we samenwerken om meerdere inkomstenstromen op te zetten voor Relevant Today en het creeren van partners die een meerwaarde brengen aan RT.


Snoepjeshuis.nl - van C Blanker

Ruim 9+ jaar geleden is Cindy begonnen als zelfstandig kinderfeest entertainer. Honderden feestjes en duizenden blije kinderen later is zij bezig een nieuwe weg in te slaan met haar bedrijf. Niet langer meer alles alleen doen, maar het opzetten van een team en het produceren organiseren van andere producten en kinderactiviteiten zijn nu de nieuwe uitdaging. DopeVision helpt Snoepjeshuis op weg door op o.a. De volgende manieren: Een event ruimte aan te bieden, video promotie filmpjes te maken, een product te helpen ontwikkelen, personeel te vinden, ontwerpers te vinden voor het nieuwe logo, social media marketing te automatiseren en nog veel meer. Het is fijn dat ik niet langer alles alleen meer hoef te doen. - Quote C Blanker.


SilverWoodArtDesign.Com - van P Blanker

Deze creatieve artistieke kunstenaar kapt zelf de bomen waaruit hij zijn houtsnijwerken maakt. Van zitelementen tot leren damestassen, van futurische tekeningen tot bedrijfslogo’s, van zelfgebouwde huisjes tot meubelen, Patrick gaat geen uitdaging uit de weg. Met zorg, kennis en liefde voor de natuur kiest hij natuurlijke materialen. DopeVision helpt Patrick qua branding en sales. Het vinden van de juiste klanten en het ontwikkelen van de juiste media en events om zijn werken aan het publiek te laten zien, zodat zij het kunnen bemachtigen is nu de hoofdtaak. Ons CinCoaChes bedrijfslogo logo is tevens ontworpen door Patrick.


MoveVision is de dealer voor bijna al je elektrische voertuigen. Van minibestel auto's tot stadsauto's, van open scooters tot overdekte voertuigen, van steps tot driewielers tot scootmobiel. Alleen de beste kwaliteit en design biedt MoveVision.nl aan voor een zeer concurrerende prijs. De geldbesparing, belasting en parkeer voordelen die elektrisch rijden biedt zijn enorm. Ook voor restaurants, bedrijven, ondernemers, makelaars, koeriers en consument kan de besparing en het gebruiksgemak hoog oplopen. Laat je informeren door een van de adviseurs en krijg ook nog eens extra voordelen zoals: cadeautjes, gratis logo's en nog veel meer. Meer informatie vind je ook via: MoveVision.nl
\


.